Answer ( 1 )

 1. Cilj lečenja gojaznosti je postizanje i održavanje zdrave telesne težine. Možda ćete morati da radite sa timom zdravstvenih profesionalaca – uključujući dijetetičare, savetnika za ponašanje ili specijaliste za gojaznost – kako biste mogli da razumete i napravite promene u svojim navikama u ishrani i aktivnosti.

  Početni cilj lečenja je obično skroman gubitak težine – 3 do 5 procenata ukupne težine. To znači da ako ste teški 91 kg i gojazni prema BMI standardima, morate izgubiti samo oko 2,7 do 4,5 kg kako bi vaše zdravlje počelo da se poboljšava. Međutim, što više gubite težine, to je veća prednost. Svi programi za smanjenje telesne težine zahtevaju promene u navikama u ishrani i povećanju fizičke aktivnosti. Metode lečenja zavise od nivoa gojaznosti, ukupnog zdravlja i spremnosti da učestvujete u vašem planu gubitka težine. Ostali alati za tretman uključuju:

  Promene u ishrani- povećanje unosa vlakana (npr. Herbafast fiber), uključenje probiotika kao što je chronobiotik koji normalizuje crevnu floru, proizveden u saradnji sa dr Anom Gifing, poboljšava imunitet dok ste specijalnom režimu ishrane. Uključenje prirodnih sagorevača masti, kao što su Herbafast kapsule, koje napadaju gojaznost na ćelijskom nivou.

  Vežbe i aktivnosti – u okviru nekih dodataka ishrani, koji pomažu mršavljenje, možete dobiti I plan vežbanja. Takav program postoji u online varijanti, pa ga možete primenjivati kod svoje kuće. (Herbafast akademija)

  Lekovi za smanjenje telesne težine na recept

  Hirurgija

  Best answer

Leave an answer