Interesuje me da li biljni preparati za urinarne infekcije lječi ili samo ublažava bolove? Ponekad me urinarni kanali peku, a ljekari kažu da je zbog kičme. Osjećam bolove sa ljeve strane u predelu bubrega, a produžava se prema bešici, počevši od kičme. Izvinjavam se ako nisam dovoljno jasan, jer sam iz Makedonije. Unapred zahvalan na odgovoru, želim Vam puno uspjeha.

Question

Answer ( 1 )

  1. This answer was edited.

    Prirodni, biljni preparati pomažu u prevenciji i terapiji urinarnih infekcija. Imaju antimikrobno dejstvo (deluju na širok spektar bakterija, kao i na gljivicu Candida albicans), a osim toga pomažu da se pojača imunitet sluzokože urinarnog trakta, otklone tegobe pri mokrenju, ubrza eliminacija toksina, smanji postojeća i prevenira ponovna upala…na taj način će blagotvorno uticati i na bolove koje imate zbog infekcije urinarnog trakta.
    Za postizanje ovakvog efekta, neophodno je pravilno doziranje, a kod hroničnih upala urinarnih puteva, dugotrajna terapija. Ukoliko je nalaz urinokulture pozitivan, neophodno je sprovoditi antibiotsku terapiju prema antibiogramu, koju će odrediti Vaš lekar.

    Best answer

Leave an answer